Сватба скандализира медиите във Великобритания - брак между английска пенсионерка

...
Сватба скандализира медиите във Великобритания - брак между английска пенсионерка
Коментари Харесай

Пенсионерката Айрис си взе 354-годишния Мохамед за съпруг - трофей СНИМКИ

Сватба скандализира медиите във Англия - брак сред британска пенсионерка на 80 години и нейния избраник - 35-годишния Мохамед. Съпругът постоянно бил именуван „ мъжка играчка” поради голямата разлика във възрастта на младоженците.

Скандалът гръмна, когато младоженците се похвалиха пред локално издание, че 80-годишната пенсионерка Айрис е с 10 години по-голяма от майката на Мохамед.

Иначе, историята на двамата влюбени стартира във Facebook, когато пенсионерката вижда профила на египтянина, взема решение да му написа. А той пък взема решение да й отговори.



Така бързо любовта сред двамата пламва, а когато се срещат на летището в Кайро, „ четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска страст”, споделя Айрис.

Двойката взема решение да подписа брак на четвъртия ден от запознанството си в египетската столица, само че поради липса на документи концепцията им не се реализира.



Иначе, Айрис упорства, че Мохамед не е с нея поради парите ѝ, нито пък поради бъдещото му английско поданство.

„ Ако се ожени за мен, ще е единствено по обич, тъй като съм пенсионерка и пребивавам единствено от пенсията си”, счита Айрис и показва, че в Кайро бъдещите младоженци са посещавали скъпи заведения за хранене и атракциони, като си делели сметките на половина.

„ Мохамед ми даде обещание да подпишем и предрбачен контракт, тъй като твърди, че не желае къщата ми или каквото и да е завещание един ден. По-силна обич от тази съществува ли?”, пита Айрис.

За пенсионерката това ще бъде втори брак, откакто брачният партньор ѝ умрял от дълго време. Тя е някогашна чистачка, с пенсията към 800 паунда, само че взима и обезщетение за неработоспособност. Къщата ѝ обаче се прави оценка на стойност от над 220 000 паунда.

А мъжът от Кайро напуснал работата си, когато срещнал възлюбената си. „ Парите не носят благополучие, не съм с нея поради скъпата ѝ къща”, твърди Мохамед. И прибавя, че „ любовта не знае граници”.



Романсът на двойката провокира същински трус в фамилията на пенсионерката. Тя има двама сина, и до момента в който 54-годишният Стив приема със състрадание новата обич на майка си, то Дарен, който е на 53 години, е изрично срещу.

Бъдещата свекърва на Айрис е с 10 години по-малка от нея и твърди, че е щастлива, че синът ѝ е намерил „ любовта на живота си”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР