Сватба с известен лекар вдига сръбската турбофолк кралица Цеца Ражнятович.

...
Сватба с известен лекар вдига сръбската турбофолк кралица Цеца Ражнятович.
Коментари Харесай

Цеца Ражнятович вдига сватба с млад лекар

Сватба с прочут доктор подвига сръбската турбофолк кралица Цеца Ражнятович.

Вдовицата на военнопрестъпника Аркан ще застане за повторно под олтара в края на 2018 година Предсказанието направи известния в Белград вещател Витомир Томич. По молба на сп. "ВИП " Вито Таро хвърля картите, с цел да види ориста на 44-годишната огнена брюнетка. За множеството балканци едрогръдата изпълнителка на "Пиле " към момента минава за секссимвол, макар че е майка на две пълнолетни деца.

"Съвсем скоро певицата ще каже съдбовното "да " на също толкоз авторитетен мъж като предходния й брачен партньор ", уверен е сръбският екстрасенс. "Цеца не може да има връзка с простосмъртен, още повече че няма й къде да го запознае. Картите таро сочат, че този мъж ще срещне до Нова година и ще загуби мозъка и дума по него ", добавя Томич.

"За звезда от подобен диаметър като нея е същински призрачен сън да прекара сама най-лудата нощ в годината. А тя към този момент 16 година е без половинка, което в допълнение ще я подтиква да стартира нова връзка. Картите не лъжат - напълно скоро ще срещне идеалната половинка, който ще бъде 7-8 година по-млад от нея и ще бъде лекар ", безапелационен е Витомир.

Гадателят е уверен, че Цеца ще прекара остатъка от живота си с втория брачен партньор, който ще бъде най-малко толкоз богат като известната му възлюбена. На всичко от горната страна въпросният доктор ще се употребява с голямо доверие и любов на пациентите си, доста от които са живи с помощта на него, написа "България през днешния ден ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР