Сватба по време на война! Това направиха двама влюбени в

...
Сватба по време на война! Това направиха двама влюбени в
Коментари Харесай

Двойка от Киев взе 5 мин. почивка от войната, за да се оженят! СНИМКИ

Сватба по време на война! Това направиха двама влюбени в Киев, който е и един от най-атакуваните градове в Украйна.

Журналистката Ангелина Карякина и началникът на Киевското ръководство на " Патрулната полиция " Юрий Зозуля се женят по време на военното състояние.

Това заяви полковник от полицията Евгений Жуков, който участва като очевидец на брака им.

„ Според законите на военното състояние, като пълководец, бях очевидец на брака на моя зависещ Юрий Зозула и годеницата му Карякина Ангелина Александровна! Предоставям документа, автограф, щемпел! Приятели, бъдете щастливи! Преминете през цялата война и останете живи! Обичам ви!, “ написа той във Фейсбук.



Самата Карякина също разяснява събитието, като разгласява няколко сватбени фотоси.

„ Украйна, за която се борим, дава административни услуги в разгара на войната. Например бракът на публицист и служител на реда се записва навреме.

Украйна, за която се борим, е шефът на патрулната полиция, пълководец Евхен Жуков, който съгласно законите на военното състояние и като пълководец на полицията, удостоверява брака, уреждайки 5-минутна отмора в разгара на войната.

Украйна, за която се борим, е украинският дизайнер на бижута Lena Yastreb Jewelry, която намира две брачни халки с верния размер в затворен град и ги подарява. Украйна е Анна Цигима, която носи подрязани орхидеи у дома за брачен букет “, написа одеве омъжената журналистка във Фейсбук.





Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР