Сватба като от приказките очаква българката Радина Анева, която пристана

...
Сватба като от приказките очаква българката Радина Анева, която пристана
Коментари Харесай

Радина и Джордан-младши стягат кралска сватба

Сватба като от приказките чака българката Радина Анева, която пристана на огромния наследник на Майкъл Джордан, написа в. "България Днес ". След като преди половин година нашенката одобри диамантения годежен пръстен от избраника си Джефри Джордан-младши, най-голямата сватбена организация драпа със зъби и нокти да дирижира цялото събитие.

Агенцията "Роял Ивентс " е най-голямата и елитна в света. Именно тя приготви историческата женитба на принц Хари и Мегън Маркъл.

След като научават за годежа на Джефри и Радина, сватбените сътрудници се свързват сами с влюбените посредством обществените мрежи. След къси договаряния и предложения виртуозите сватовници от "Роял Ивентс " взимат драговолно персоналното събитие и съумяват да убедят Радина и Джефри, че ще предложат най-хубавата оферта за персоналния им празник.

Радина ще се врече във безконечна честност на сина на именития баскетболист с номер 23 - Майкъл Джордан, на блестяща гала, само че датата към момента се пази в загадка. Ясно е единствено, че това ще се случи скоро, като Анева ще би трябвало да подпише и предбрачен контракт, както и още няколко документа, с които подсигурява, че няма да издава фамилните секрети на Джорданови.

Радина отпътува за Съединени американски щати преди няколко години, като бленува за американската фантазия от дребна. Работи в няколко американски компании у нас, където шлайфа съвършен акцент, след което попада в "Туенти Сенчъри Фокс ". На едно от събитията на компанията се среща с Джефри Джордан, който от дълго време се е отказал от баскетбола и върти фамилния бизнес, носещ името на татко му. Двамата се харесват доста и стартират да се срещат. Връзката им, която е повече от три години, се пази в загадка до предходната година. Радина води обичания за среща със фамилията в България.

View this post on Instagram

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on Sep 14, 2017 at 11:24am PDT

След това отпрашват към Хаваите, където българката получи брилянтния си пръстен на 21 ноември 2017 година.

View this post on Instagram
I said YES! #engaged I love you!! @heirjordan13

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on Nov 21, 2017 at 10:56am PST

Само преди дни Анева отпразнува рождения си ден измежду маркови дарове, разкош и със собственоръчно приготвена от нея триетажна торта.

View this post on Instagram
09.09. When it’s your birthday and you decide to bake a 3 layered chocolate cake with chocolate cream cheese buttercream frosting and top it off with handmade gum paste flowers #yeahIdidAllThat #myFirstCakeEver wo#manaboutcake

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on Sep 9, 2018 at 12:29am PDT

Сбъдването на най-хубавия й сън занапред следва, като за това ще се погрижат от фамозната сватбена организация, която преди няколко месеца провежда незабравимо празненство за бебето на Карди Би и рапъра Офсет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР