Свързването на G63 AMG с определението лимузина е оксиморон, но

...
Свързването на G63 AMG с определението лимузина е оксиморон, но
Коментари Харесай

Превърнаха G63 AMG в лимузина. Струва $1,2 млн.

Свързването на G63 AMG с определението лимузина е оксиморон, само че канадците от Inkas са на друго мнение. И преди са правили лимузина от G-Class, само че тази е на база на новото „ кубче”, интериорът е по-добър от преди, а бронировката още по-яка.

Новината идва на фона на известието, че Mercedes-Benz връща G63 AMG в сервизите, с цел да в профил недостатък в модела: движи се доста бързо на заден ход!

Тази съответна версия надали ще има този проблем, тъй като е прекомерно тежка. Inkas G63 AMG е с равнище на бронировка CEN 1063 BR7, което значи, че стъклата могат да предпазят пасажерите в интериора против патрон диаметър 7,62 мм. За сигурността се грижи и система за следене на периферията към лимузината, построена от инфрачервени и топлинни камери, които записват и „ качват” в локален Cloud сървър.

Удълженият Mercedes-AMG G63 е дълъг цели 6186 мм, необятен е 2055 мм и е висок 1951 мм. Това обезпечава нужните размери, с цел да могат дизайнерите да се развихрят в интериора, в който има място за единствено двама индивида.

Целият салон е тапициран с Алкантара и кожа. Пред големите две кресла, всяко от които с преносима приставка, с цел да може пасажерите да си обтегнат краката, е позициониран 4K UHD тв приемник с Apple TV интеграция, гласов надзор посредством Apple Siri, минибар с вграден ледник и нужното озвучаване. Таванът предлага особено „ дневно” осветяване, с цел да не се натоварват очите на пасажерите.

За всичко това Inkas желае $1,2 млн., само че тези пари надали ще са проблем за индивида, който се нуждае от сходна отбрана.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР