Свързваме отпуската с безгрижна почивка. Особено ако я прекараме на

...
Свързваме отпуската с безгрижна почивка. Особено ако я прекараме на
Коментари Харесай

Ценни съвети как да се предпазим от крадците, които обикалят плажовете

Свързваме отпуската с безгрижна отмора. Особено в случай че я прекараме на плажа. Тогава забравяме всичко и се опитваме да се отпуснем, колкото се може повече. За страдание, даже в такива блажени моменти, би трябвало да останем бдителни. Крадците единствено чакат нещата ни да останат без контрол. Как да се предпазим от кражба на плажа? Ето препоръките на полския Onet.pl.

Разбира се, най-ефективният метод е да не взимаме скъпи движимости със себе си на плажа. Телефон, електронна книга, музикален плейър, пари... Въпреки това е мъчно да си представим отмора на плажа без всички тези неща. Освен това телефонът би трябвало да е постоянно с нас. Във водата могат да зародят доста рискови обстановки. Затова е рационално да имаме телефон на разположение, с цел да повикаме бързо помощ.

Ето няколко метода за скриване на движимости по време на почивката на плажа:

1. Поставете скъпите си движимости, в това число пари, телефон и други, в найлонова торбичка. Когато желаете да поплувате, сложете я под шезлонга или кърпата, да вземем за пример. Разбира се, не е належащо да я заравяте доста надълбоко. Достатъчно е да не лежи на пясъка. Крадецът няма да търси дълго време, тъй като времето е от голяма важност за него.

2. Вземете със себе си празна опаковка от мокри кърпички. Поставете полезностите си в нея, тъй че да не се виждат. Този тип укритие е доста незабележимо. Малко хора биха желали да откраднат тоалетни такъми.

3. По същия метод можете да употребявате празна тубичка от лосион или слънцезащитен крем. Можете да сложите пари в нея, да вземем за пример, вместо да ги държите в портфейл, който незабавно би привлякъл вниманието на крадеца.

4. Ако имате деца, можете да употребявате чисти пелени. Поставете полезностите в тях и ги увийте, с цел да не стърчат. Пелена няма да изкуши нито един апаш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР