, свързана с изчезването на Янек Миланов, продължава. Задържани са

...
, свързана с изчезването на Янек Миланов, продължава. Задържани са
Коментари Харесай

Арести в Дупница след като се разшумя за изчезнал от 1 месец мъж

, обвързвана с изгубването на Янек Миланов, продължава. Задържани са 4 лица, съобщи БГНЕС.
На място дойде и основният прокурор Иван Гешев.
Над 50 служители на реда с кучета и жандармеристи претърсват ожъната равнища край село Крайници, покрай пътя за Дупница.
Претърсва се повърхност от 120 кв. километра. Колегите мат подготвеност да останат и няколко дни, до момента в който не се претърси цялата повърхност, сподели Гешев пред медиите на място.
Акцията стартира рано тази заран. Сериозно наличие на полиция има из цяла Дупница. Блокиран бе квартал „ Ценеви ”, входът на парк Рила, както и базата на арестувания Васил Капланов – Каплата и село Крайници.
 Казус: Защо ЧСИ не беше позволен да вкара новите притежатели на цех в Дупница Казус: Защо ЧСИ не беше позволен да вкара новите притежатели на цех в Дупница
Началникът на полицията в Дупница се появява в асансьорния цех в града, откакто частен правосъден реализатор е изискал подпомагане от М...
Именно в това село е засечен джипът на арестувания за 72 часа Капланов, с който на 31 юли за последно е забелязан изчезналия 43-годишен Янек. Той се е качил в автомобила, камери са снимали, че на отиване към селото Капланов ръководи джипа, а Янек е на седалката до него. На връщане от селото на камерите Янек не се вижда. Обяснението на Капланов е, че той се е преместил на задната седалка.
Иван Гешев удостовери, че Капланов е арестуван за 72 часа по друго досъдебно произвеждане в качеството на обвинен.
Колегите от бранша за тежки престъпни закононарушения, т.е. убийствата, са създали много сериозна организация, от цялата страна е направена. Работи се в това число и по претършуване на набелязани обекти, заяви основният прокурор. Той сподели, че стартира и профилирана интервенция на територията на цяла Дупница, в допълнение се организира акция с ГДБОП против произвеждане и разпространяването на наркотични субстанции.
Ще създадем всичко допустимо да не се връщат мутренските време. Ако някой не е схванал, че не сме 90-те години, ще го разбере по сложния метод, закани се основният прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР