Свършиха ли се свободните мъже, женените ли са по-атрактивни, но

...
Свършиха ли се свободните мъже, женените ли са по-атрактивни, но
Коментари Харесай

Не ти ли омръзна да разбиваш семейства?! Златка Димитрова отново прилапа женен мъж!

Свършиха ли се свободните мъже, женените ли са по-атрактивни, само че при Златка Димитрова се трансформира в табиет да се бута в непознати фамилии. Знаем, че преди време Миро, от който има наследник, също беше фамилен и с дете сега, в който Златка му стана държанка.

Да, тогава тя съумя да го разведе и да го открадне, само че ето, че и с нея се случи същото. Двамата с Мирослав се разграничени от дълго време, а той даже не е непосредствен със сина си от плеймейтката, както тя самата бе разкрила неотдавна...



Очевидно обаче това не е станало урок за Черната Златка, чието ново гадже отново е фамилно. От фотото, което тя постна в нета, се вижда, че на ръката на изгората й има брачна халка. Поне да се беше сетила да скрие от множеството този неприличен факт, само че уви...

Димитрова се пробва хем да тръби какъв брой е щастлива с новия си мъж, хем упорства да го крие от обществеността. Затова и пусна единствено фотоси на ръцете им, които се държат влюбено, само че не се усети, че точно на тази ръка на половинката й е халката му.

Припомняме, че преди време Златка се реалокира от Бургас в столицата поради новата си обич - юрист. Мъжът от фотото обаче сигурно е различен, тъй като едва ли почитат правист ще се татуира като едновремешен моряк. Явно искрата сред Злати и юриста е изгаснала бързо и тя се е трансферирала на новия.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР