Свършиха билетите за спектакъла Прилепът на 27 октомври. Все още

...
Свършиха билетите за спектакъла Прилепът на 27 октомври. Все още
Коментари Харесай

Свършиха билетите за Прилепът на 27 октомври в Музикалния театър

Свършиха билетите за спектакъла „ Прилепът ” на 27 октомври. Все още обаче има такива за другите премиерни дати - 25 и 26 октомври, оповестиха от Музикалния спектакъл.
На 25 октомври (петък) звездата на културната институция Олга Динова прави дебют в ролята на Розалинда. В продължение на 23 години в оперетата на Щраус тя се въплъщава в ролята на Принц Орловски. Сега за първи път гледаме колоратурното мецосопрано в сложната в изпълнителско отношение роля на Розалинда, която е написана за сопрано. Неин сътрудник като Айзенщайн ще е Богомил Спиров. Това е една от неговите емблематични функции, десетки пъти се е въплъщавал в нея освен на сцената на Музикалния спектакъл, само че и по време на гастролите на театъра в чужбина. Като Принц Орловски дебютира младият солист на Музикалния спектакъл Александър Панайотов. В петък диригент на оркестъра на Музикалия спектакъл е Димитър Косев.
На 26 октомври (събота) гледаме една от одобрените солистки на театъра Добрина Икономова в коронната ѝ роля на Розалинда. В ролята на Франк, шефът на пандиза, играе един от доайените на театъра – Христо Сарафов. В ролята на Адела ще забележим дебюта на Теменужка Трифонова, нашумяла след осъществяването си на Кристин във „ Фантомът на операта ".
Участват хор, балет и оркестър на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов.
Следващият месец гледайте „ Прилепът ” на 22 и 24-и ноември. Билети на касата и на уеб страницата на театъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР