Свалянето на доверието от правителството на Радев е пряка намеса

...
Свалянето на доверието от правителството на Радев е пряка намеса
Коментари Харесай

Политическите реакции след речта на президента Радев

Свалянето на доверието от държавното управление на Радев е директна интервенция в независимостта на управляващите. Това гласят първите мнения на премиера Бойко Борисов след направеното през днешния ден изключително послание на президента, с което разгласи, че смъква доверието си от държавното управление.

„ Как ще смъкна нещо, което той не давал? Ние сме спечелили изборите по легален метод. Това е директна интервенция в независимостта на управляващите. Президентът прави тъкмо противоположното на това, което приказва по принцип ”, сподели още Борисов.

Министър-председателят съобщи, че по принцип кабинетът „ няма пресечни точки с президентството, с изключение на безсмислените Консултативни препоръки, на които в никакъв случай нищо не се решило ”.  И още веднъж повтори, че няма желание да се кандидатира за президент. „ Изкарвам си мандата и ще си се занимавам с партията “, добави министър-председателят.

„ Радев желае да отклони офанзивата върху мен и държавното управление, тъй като е по-изгодно, вместо да изяснява какво е правил - за какво избра през днешния ден да е момента? “, попита Борисов. „ Балкански поток “ и интерконектора с Гърция ще ги създадат. Мисля, че и Белене ще създадат - всичко това очевидно го нервира “, изясни Борисов. 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР