Свалянето на британския премиер Тереза Мей от председателския пост в

...
Свалянето на британския премиер Тереза Мей от председателския пост в
Коментари Харесай

Критиците на Мей допуснаха, че тя ще бъде свалена до няколко седмици

Свалянето на английския министър председател Тереза Мей от председателския пост в консервативната партия ще отнеме няколко седмици. Това съобщи водачът на протеста на „ Торите “ против министър-председателя Якоб Рийс-Мог, който е и народен представител в Народното събрание, съобщи Reuters, представена от аегнция " Фокус ".
„ Мисля, че това може да се случи много бързо. Смятам, че парламентарният развой може да бъде интензивен “, съобщи той пред репортерите, като добави „ не месеци, а, мисля си, седмици “, отговори депутатът на въпрос какъв брой време ще отнеме свалянето на премиера.
Якоб Рийс-Мог уточни Борис Джонсън, Дейвид Дейвис, Естер МакВей и Доминик Рааб, които напуснаха кабинета на Мей през тази година, като вероятни бъдещи водачи, както и Пени Мордаунт, за която се счита, че е въпрос на време да излезе от държавното управление.
Припомняме, че по-рано Тереза Мей показа пред Камарата та общините плана за съглашение по отношение на изискванията за излизане на Англия от Европейския съюз, координиран сред Лондон и Брюксел.
Преди да влязат в действие, сделките би трябвало да бъдат утвърдени на срещата на върха на Европейски Съюз, планувана за 25 ноември, и по-късно да получат зелена светлина от Европейския парламент и английските законодатели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР