Свалено видео от DeepWeb показва плашещ феномен …Видеото, което предстои

...
Свалено видео от DeepWeb показва плашещ феномен …Видеото, което предстои
Коментари Харесай

Свалено видео от DeepWeb показва плашещ феномен

Свалено видео от DeepWeb демонстрира плашещ феномен …Видеото, което следва да видите, е оповестено в YouTube. То е намерено в DeepWeb, където, както множеството от вас може би към този момент знаете, няма достъп всеки (HiddenTruth.site).Клипът е оповестен в DeepWeb от консуматор, прочут като Iknowthings. Този човек твърди, че видеото принадлежи на сървърите на Пентагона и е било категоризирано като “строго секретно ”.Изглежда, че някои хакери съумяват да обхванат в сървърите на Пентагона и да изтеглят доста секретна информация, обвързвана с НЛО, както и със срещи на елементарни хора с извънземни.Четете още: Лодка-призрак с пет човешки скелета е открита край остров СадоКакто можете да видите, видеото е записано от камерата на полицейската кола. Вижда се по какъв начин служителят напуща колата и се доближава до друга, която преди този момент е спрял.

 q1 - Свалено видео от DeepWeb демонстрира плашещ феномен (видео)
Тогава се случва нещо удивително … Внезапно се появява ярка мълния, превръщаща офицера в пепел. За страдание, времето и мястото на това събитие остават незнайни.


 q2 - Свалено видео от DeepWeb демонстрира плашещ феномен (видео)
Според доста тайни теоретици, офицерът не починал, а вместо това е бил телепортиран в друго измерение.Гледайте достоверното видео и преценете сами.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР