Свалените килограми, новата прическа и семплият и по-естествен грим определено

...
Свалените килограми, новата прическа и семплият и по-естествен грим определено
Коментари Харесай

Сашка Васева Взе Акъла На Всички! Няма Да Повярвате Как Изглежда Днес Фолк Иконата!

Свалените килограми, новата прическа и семплият и по-естествен грим несъмнено са оказали необикновено въздействие върху Сашка. И както почитателите означават с времето тя наподобява „ все по-млада и красива “.

В предния сезон на „ ВИП Брадър “ поп фолк изпълнителката съобщи, че желае да се върне още веднъж на сцената и да радва феновете си. Те чакат от своята фаворитка скоро да пусне ново парче и да покаже какво може. А новата по-обрана визия на певицата несъмнено се харесва на всички.

Сашка е сменила стила от 90-те с нещо по-модерно, написа Разкрития. Свалила е тежкият грим, в който непроменяемо участваха брокатените сенки, с нещо по-семпло и доста по-красиво. Почитателите на поп фолк изпълнителката не стопират да й вършат похвали с вярата, че ще ги чуе и няма още веднъж да се завърне към остарелия си метод на гримиране.

Феновете на Сашка са щастливи, че макар здравословните си проблеми, които се утежняват през последните месеци, тя продължава да се бори и не се предава. Поп фолк изпълнителката е казвала, че намира сили в музиката и не един път е благодарила на феновете си за поддръжката, която й оказват.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР