Свада между двама работници на строителната площадка на новия терминал

...
Свада между двама работници на строителната площадка на новия терминал
Коментари Харесай

Работник закла колега на руско летище

Свада сред двама служащи на строителната площадка на новия терминал на летище „ Стригино ” край Нижни Новгород приключи с покруса. Една от страните в спора намушкала смъртоносно съперника си с нож в региона на шията. Разигралата се драма е запечатана от една от камерите за видеонаблюдение, инсталирани на мястото, оповестява lifenews.ru.

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин в началото мъжете беседват, само че последователно пристрастеностите се нажежават и положителният звук отстъпва място на експанзията. В разгара на свадата единият служащ – 27-годишният Ю. Потеряхин, вади нож и го забива в шията на съперника си - 36-годишния С. Беляк. Жертвата прави две крачки и пада обратно. Пристигналите на местопроизшествието лекари не съумяват да спасят живота му.

По предварителни данни свадата сред двамата почнала след използването на известно количество алкохол в близкото заведение.
Жертвата е чужденец. Той е получил работа на строителната площадка на новия терминал на летището, който се построява за Световното по футбол през 2018 година

Извършителят е арестуван. Започнати са следствени дейности, които би трябвало да изяснят всички условия към случая. Направен е оглед на мястото на престъплението, разпитани са очевидци, назначени са редица проучвания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР