Suzuki преработи Vitara - като част от фейслифта, Suzuki изостря

...
Suzuki преработи Vitara - като част от фейслифта, Suzuki изостря
Коментари Харесай

Suzuki Vitara е освежен

Suzuki преработи Vitara - като част от фейслифта, Suzuki изостря дизайна и надгражда този SUV с нови функционалности за комфорт и технологии за сигурност. Вече познатите електрифицирани задвижвания - цялостен хибрид с 1,5-литров бензинов мотор и 1,4-литров турбо с меко хибридно задвижване, при предпочитание могат да бъдат съчетани със личната система за задвижване на всички колела " Allgrip Select " на марката.

Фейслифтът на Vitara е изключително видим в предната част - той има за цел да придаде на бестселъра на Suzuki по-впечатляващ тип. Радиаторната решетка в цвят пиано лак и заострените фарове наподобяват по-динамични, предните калници са завършени да акцентират характера на SUV, до момента в който ориентираните нагоре линии на каросерията излъчват състезателен дух.

Цветовата палитра включва пет едноцветни и пет двуцветни екстериорни покрития. Нови в гамата са елегантната двуцветна багра Sphere Blue Pearl (с покрив в Cosmic Black Pearl Metallic) и едноцветната багра Titan Dark Grey Pearl Metallic.

В интериора множеството отделения за предпазване покачват комфорта и практичността в всекидневието. При предпочитание всъдеходът разполага с панорамен люк, който може да се отваря необятно. Сърцето на мултимедийната система е нов, елементарен за потребление и четим 9-инчов сензорен екран. Системата също по този начин поддържа безжична и кабелна интеграция на смарт телефон посредством " Apple CarPlay " и " Android Auto ", тъй че водачите и пасажерите да могат да употребяват разнообразни приложения посредством бордовата система.

С фейслифта Suzuki Connect намира своето място във Vitara. Приложението за смарт телефон и обвързваните с него услуги разрешават на лидера да следи отдалечено своя автомобил, да получава вести за настоящото му положение или да намира Vitara, в случай че го е паркирал на незнайно място. Функцията за геозониране също е част от обсега - притежателят се осведоми, когато транспортното средство напусне авансово избрана зона.

Новата дейна поддръжка на спирачките, основана на двоен датчик, предлага по-голям обсег на разкриване от предходния модел. Следователно обектите могат да бъдат разпознати даже по-рано. Системата записва други транспортни средства, мотоциклети, велосипедисти и пешеходци, даже когато те не са непосредствено пред автомобила, само че и когато пресичат пътя или се доближават диагонално.

Адаптивният круиз надзор облекчава лидера при по-дълги пътувания. Системата употребява радар с милиметрови талази и монокулярна камера за премерване на дистанцията до автомобила начело, и форсира или забавя Vitara, в случай че е належащо. Очаква се фейслифтът на Suzuki Vitara да бъде пуснат в продажба през лятото на 2024 година Производителят възнамерява да разгласи цената и разновидностите на оборудването на по-късна дата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР