Suzuki актуализира комбито Swace то има повече мощност и модифициран

...
Suzuki актуализира комбито Swace то има повече мощност и модифициран
Коментари Харесай

Повече мощност и инфоразвлечение за Suzuki Swace - видео

Suzuki актуализира комбито Swace то има повече мощ и модифициран тип. Оборудването също е разширено - цифровите принадлежности усъвършенстват работата, до момента в който новите функционалности за сигурност подкрепят лидера в типични рискови обстановки. Моделът се предлага единствено с топ съоръжение Comfort+ на цени от 34 790 евро.

Системната мощ на хибридното задвижване в ревизирания Suzuki Swap към този момент е 103 кВт/140 к.с. Допълнителната мощ се дължи на по-мощен електромотор, който предлага 17 кВт-а повече. Увеличеният с 22 Нм въртящ миг обезпечава доста по-добро ускоряване. Спринтът от нула до 100 км/ч е вероятен за 9,4 секунди – с 1,7 секунди по-бързо от предходния модел.

Новите функционалности за сигурност включват ревизираната система за попречване на конфликт (PCS) и помощник за излизане (Safe Exit Assist - SEA). Системата предизвестява, когато велосипедист или друго транспортно средство се доближава откъм гърба а врата на транспортното средство може да се отвори на пътя им.



Асистентът за спешно прекъсване (Emergency Driving Stop System - EDSS) открива, в случай че лидерът е доста разсеян и може да инициира автоматизирано спешно прекъсване на автомобила. Оборудването Comfort+ включва LED фарове с помощник за дълги светлини, отопляем волан, двузонов автоматизиран климатроник, отопляеми предни седалки и амбиентно осветяване за интериора. Цветовата гама предлага седем покрития.

Обновеният Swace към този момент може да бъде конфигуриран и поръчан на auto.suzuki.de и би трябвало да се предлага от оторизирани дилъри от март 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР