Сузанита умее да скандализира обществеността, но пък й личи, че

...
Сузанита умее да скандализира обществеността, но пък й личи, че
Коментари Харесай

Сузанита емигрира в Америка? Точи се да си купува къща там

Сузанита умее да скандализира обществеността, само че пък й проличава, че доста се забавлява с резултата от държанието си от самото начало. Всъщност тъкмо такава е и задачата на обществения облик, който ловко се старае да построи, разбра HotArena .

И макар че е едвам на 15 години, Сузи, както я назовават близки и другари, към този момент има солидни проекти за бъдещето. Те включват къща и живот в Америка.

Наскоро дребната призна, че стремежът й е тя и фамилията й да си вземат къща в Америка. „ Искам да съумея и да се разчуе за мен освен в България, само че и по чужбина. И дори, в случай че е допустимо, да си вземем къща в Америка. Много желая да пребивавам в Америка “, споделя русата тийн сензация. И признава, че към този момент има приятелки, които живеят в Щатите, тъй че ще й бъде много по-лесно да се приспособява в новата среда.

Аз не желая да пребивавам там за постоянно… А единствено да имам някаква къща и да си отивам на отмора там за месец, два “, отсича русокоската, цитира „ Шоу “.

Сузанита разкри в задатък, че готви парче с двама доста известни реализатори, а клипът и музиката щели да бъдат доста скандални.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР