Сузанита си тръгна бясна вчера от годишните Lifestyle награди. Тя

...
Сузанита си тръгна бясна вчера от годишните Lifestyle награди. Тя
Коментари Харесай

Сузанита бясна: Луна й открадна наградата!

Сузанита си потегли гневна през вчерашния ден от годишните Lifestyle награди. Тя бе номинирана в категорията "Сензация на годината " дружно с Луна и "Шушана ", които бяха главните й съперници.


Всички чакаха наградената да е точно Мурадова, само че когато 15-годишната лолитка чу името на Луна като победител, замръзна.

Трябваха й няколко минути до момента в който осъзнае, че певицата с над 20-годишен музикален стаж й отмъква премията на живота под носа и то не с какво да е, а скандалното си присъединяване в миналогодишния формат на "ВИП Брадър ".

Сузанита е уверена, че премията е трябвало да отиде при нея и упреква уредниците за загубата си, написа blitz.bg



Тя пусна ядосан пост в Instagram, с който разгласи, че най-лошото занапред следва:

"Hello my friends, прави ми удоволствие - Сузи.

Какво да направя че носите маркови блузи?

Дрехите - скъпи, душите - евтини. Яко ли ви е че живеете в неистина?

К'ва е тая излагация, к'ва е тая дивотия?

Сензация на годината ще печели Луна? Абе това награди за пенсионери ли е или за дърти чанти? Сензация на годината - Луна, тъй като против малко пари си сподели гнилата душа пред цяла България.

Уж уважавана, сякаш високопоставена дама? А другояче прави срам и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?! Жалки сте. Колкото жалки... толкоз и долни!

Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм плебей на дърти хиени в цялата ви система съумях да ви печеля вниманието! НИКОЙ, НИКОЙ НЕ Гражданско отделение Е ПРАВИЛ И ТРУДНО ЩЕ Гражданско отделение НАПРАВИ СЛЕД МЕН!

С какво ви попречи предишното лято едно момиче, което преследва фантазията си, примамвайки Ви с най-голямата Ви уязвимост... ЧЕРНИЯТ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) МОРАЛ.

Влизам им на всички огромни продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си.

РАЗБЕРЕТЕ Гражданско отделение! С колкото пари и искра да блъскате тези негодни души, няма по какъв начин да измененията тяхната в действителност!

Абе, селяндури и евтини VIP-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция няма да съумеете в живота...

Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите курви - АЗ, СУЗАНИТА, ВАШИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ КОШМАР СЪЗДАДОХ ПРОЕКТ, КОЙТО ВПЕЧЕТЛИ ХИЛЯДИ, ИЗГРАДИ МИ КАРИЕРА И МИ НАПРАВИ ПЪТ В ЖИВОТА!

300 ЛЕВА струваше плана. Какво са 300 лева? А? Вие, лигльовци, тези триста лв. ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация. ЗА СУМАТА ЗА ЕДНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ! Толкова коства цялото ни общество и морал.

Това е от мен, задръжте си премиите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от машинация и злоба дано извърши празните Ви души! Това е от мен, Вашият най огромен призрачен сън, Сузанита. П.с НАЙ-ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. П.С 2 Към всички уредници на този церемониал на ЗАВИСТТА - моята ария "БЕЗ КОМЕНТАР "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР