Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има

...
Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има
Коментари Харесай

Сузанита смени гаджето с богаташ

Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има нова тръпка. Това заяви самата рапърка пред БТВ и посочи, че към този момент от близо месец излиза с различен мъж. По думите ѝ, като се изключи че е хубав, то е и много богат.

Карахме се, оправяхме се, събирахме се, прощавахме си, само че в последна сметка когато нещо не се получава, то по този начин е писано, сподели тийнейджърката за края на връзката си с Александър. Дъщерята на Орхан Мурад си е направила татуировка с първата писмен знак от името му, само че няма желание да я маха, тъй като той е бил част от нейното минало.

Той избра да продължи по веднъж, аз по различен път и просто се разминаха пътищата ни, уточни тя и му пожела да си откри момиче, което да не му изневерява.

На въпрос дали новото ѝ гадже я засипва с букети, тя посочи, че получава доста повече от цветя. "Това, че нося обувки за 2 бона, желая да ви кажа, че съм стояла и с една стотинка. Не ме е позор да го кажа... ", добави Сузанита и призна, че се облича с маркови облекла, само че не е не запомнила от кое място е тръгнала и е имало моменти, в които си е брояла стотинките.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР