Сузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където

...
Сузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където
Коментари Харесай

Сузанита: Имам психични отклонения, затова съм частна ученичка

Сузанита събира десетки хиляди лайкове в интернет профила си, където пуска фотография след фотография, почтени за корица, на което и да е мъжко списание.

В последното си видеообръщение към масата почитатели Сузанита им оказа достойнството да дава отговор на плебейските им въпроси. Некоронованата кралица на Слънчевата вселена, която събира погледите със фотография по голо дупе върху тоалетната паница, съобщи, че има психологични отклонения.

Сузанита през смях споделя, че не е елементарно да си луда, както е съвременно да се твърди. „ Имам психологични отклонения. Влияе зле на учениците, по тази причина съм частна ученичка ", декларира без срам щерката на Орхан Мурад.

На живо Сузанита, която не е навършила 18, пуши и освен това сама свива цигарите си, облизва ги майсторски. Всеки моряк или докер би се гордял с нея.

Фен я попита желае ли да стане кмет на София, само че тя отрговори, че единственото, което сега желае е да изкара нова ария. Казва, че мечтае за тежка и буйна балада. По тематиката за гаджетата е сбита. Признава, че има едно само и това е, написа в. „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР