Сузанита продължава със скандалните изцепки. Младата певица все по често

...
Сузанита продължава със скандалните изцепки. Младата певица все по често
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Сузанита топлес в кретенска и опасна сцена надупена към гаджето си!

Сузанита продължава със скандалните изцепки. Младата певица все по постоянно хвърля облеклата и се пуска гола, търсейки провокация и внимание от страна на меломаните.

След като преди няколко дни щерката на Орхан Мурад пусна стори по какъв начин фучи с 200 км/ч по автомагистралата , размахвайки револвер, то през днешния ден тя стигна още по-далече.

Сузи пусна стори в " Инстаграм " на което е надянала бандитска маска на главата си. Тя е единствено по розови прашки и крие гърдите си с ръце. Зад нея пък е застанало полуголото й гадже, което опира револвер в главата на обичаната си. Над фрагмента пък съзнателно очевидно са поставени полицейски сирени.

Дали двамата си играят на служители на реда и бандити не е ясно, само че се надяваме от играчка да не стане плачка, изключително, в случай че пищовът на двойката е същински.

Въпреки че лицето на Сузанита не се вижда, за всички е ясно, че е тя поради татусите на бедрото и ръката й, които от другите фотоси в профила на момичето напълно елементарно могат да бъдат видени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР