Сузанита няма никакъв силикон. Никъде. Лошото е, че хората тиражират

...
Сузанита няма никакъв силикон. Никъде. Лошото е, че хората тиражират
Коментари Харесай

Родителите на Сузанита: Цяла България оплю детето ни, ходим на психолог

Сузанита няма никакъв силикон. Никъде. Лошото е, че хората тиражират тези неистини и ги преекспонират. Господин Христо Монов приказва цялостни измислици. Естествено, че обществените не се занимават с нас, тъй като няма защо. Това споделиха в студиото на утринния блок на БТВ родителите на Сузанита - Орхан и Шени Мурад.

" Сузанита е артикул. Тя е артикул на последните години, в които се слуша по-лека музика. Не виждаме нищо скандално в клиповете й. В първия клип е по едно боди. Не демонстрира безусловно нищо. Във втория клип тя е гостенка. Този клип е артикул на Андреа. Притеснихме се малко от сцените там, само че ние си гледаме Сузанита. За междинния пръст го обяснихме няколко пъти. Тя демонстрира междинен пръст на Дявола, на неприятното, на злобата. В фамилията нямаме никакъв проблем с нея. Тя е доста добра ", споделиха още двамата.

" Жълтите публицисти би трябвало да спрат с измислиците. С някои от тях ще се срещнем в съда. Сузанита нито взе участие в реалити, нито има силикон. В момента е на учебно заведение, несъмнено. Тя е доста положително дете. Какви са тия джойнтове, какви са тия бири, които е пиела по присъединяване? Пълни измислици. Сузанита върви по присъединяване, само че ние постоянно сме с нея. Така ще е до момента в който навърши 18 години. Тя пуши пред нас. Всички деца пушат, само че родителите им не знаят. Тя възпламени цигара преди година и ни сподели. Едно дете не би трябвало да остава завалено. Ние сме компактно до нея и с нея. Възпитаваме я доста добре ", безапелационни бяха двамата.

" Всички бъдещи нейни песни и текстове ще бъдат под наш надзор. Цяла България оплю детето ни. Медиите също доста помогнаха и с доста от тях ще се съдим. Сега вървим на психолог. Тя е доста красиво и артистично дете. При нея няма първа и последна книга. Чете една книга на Елиф Шафак, само че не я довърши. На всички е ясно, че през днешния ден децата не четат ", разкриха семейство Мурад. " Никога не съм давала дрога на щерка си. В това изявление споделих, че в случай че се наложи ще й дам аз дрога, с цел да не се учи на неприятно от улицата ", разясни Шени Мурад.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР