Сузанита не може да се намери място от нерви, след

...
Сузанита не може да се намери място от нерви, след
Коментари Харесай

Сузанита мъсти на бившия

Сузанита не може да се откри място от нерви, откакто Сашо Лудия я заряза поради същинска хубавица. Певицата не може да повярва, че огромната й обич се е хвърлил в обятията на друга толкоз скоро след края на връзката им. Щерката на Орхан Мурад и здравенякът се разделиха дефинитивно преди няколко месеца. Връзката им бе като в турски сериал - непрекъснато се събираха и разделяха. Уж се караха и биеха, а най-после още веднъж се обичаха. В края на предходната година те вземат решение един път вечно да се оставят.

Докато Сузанита приема тежко раздялата, мачото от Велинград не си губи времето. Той е вдлъбнат до уши по екзотичната Елена Асиноби. Пищната хубавица е с нигерийски корени. Таткото на новата възлюбена на някогашния охранител на семейство Мурад е от африканската страна. Лудия и Елена не стопират заливат мрежата със фотоси до момента в който се забавляват.

"Имам най-красивото гадже на света ", споделя някогашния на Сузанита, който цели да я засегне. Дъщерята на Орхан Мурад не е на себе си, откакто вижда че някогашният й е благополучен с друга. Сузанита стартира да нападна по всякакъв начин момичето. Пише й в обществените мрежи. Заплашва я, само че Лудия изяснява на половинката си, че няма от какво се опасява. Накрая Сузанита взема решение да пусне новината че е сгодена, само че и този опит не трогва Сашо. "Сашо е вманиачен по Елена и нищо не може да ги раздели ", споделят приятели на здравеняка, писа „ България Днес”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР