Сузанита и новата ѝ любов - националният рекордьор по хвърляне

...
Сузанита и новата ѝ любов - националният рекордьор по хвърляне
Коментари Харесай

Сузанита и новото ѝ гадже се сграбчиха страстно след раздялата

Сузанита и новата ѝ обич - националният рекордьор по мятане на копие Марк Славов, се сграбчиха буйно посред едно от пловдивските тепета, откакто спортистът и певицата се срещнаха след дълга разлъка.

"Together is Better ", е написал влюбеният Марк под фотографията, която показа в профила си в обществените мрежи. Изглежда дистанцията сред двамата се отразява много добне на връзката им и разпалва още по-силно огъня сред тях при всяка среща. Известно е, че спортистът прекарва повече време във Финландия, където тренира.

Откога обаче Марк и Сузанита са влюбени и какъв брой време излизат, те към момента не са хвърлили светлина по въпроса. На рождения ден на Сузанита, който беше на 9 януари, влюбеният мачо я назова "любов ", като добави, че тя е изкарала от него най-хубавото.

Както е известно 28-годишният Марк е с цели 9 година по-голям от щерката на Орхан Мурад, само че надали сходна разлика би тормозила палавата Сузанита.

Неотдавна майката на Сузанита показа в изявление, че щерка ѝ е имала до този миг към 3-4 гаджета. Самата Сузанита съобщи неотдавна за новата си обич Марк, че той е мъжът, който я е "изправил ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР