Сузанита е решила да вземе всичко от живота на 15,

...
Сузанита е решила да вземе всичко от живота на 15,
Коментари Харесай

ЕДВА НА 15! Сузанита заприлича на Робокоп от пластики

Сузанита е решила да вземе всичко от живота на 15, без да мисли за последствията и това по какъв начин ще й се отразят след още 15-ина години.

Малката се фука към този момент със силикон в гърдите и инжекции хиалурон в джуките. Нищо чудно и скулите да й моделират с игли и течности. Родителите й въобще не я стопират в тъпите й приумици и няма нито един човек, който да я убеди, че на тази нежна възраст няма потребност от усъвършенствания.

Истината била, че дребната към момента не се е развила задоволително, с цел да наподобява на жена. Поради това й се налагало да бърза да остарее, че да се котира задоволително добре на музикалния пазар, както и секси имиджа си, който се пробва да наложи.

Вещи в сферата с подобренията обаче предвиждат, че все в миналото тези неща ще й се отразят пагубно. На 30 години, да вземем за пример, ще наподобява доста по-стара в сравнение с фактически ще бъде. "А представете си щом в този момент е склонна на това, какво ще свърши в идващите няколко години. Вероятно след години и пластичната хирургия ще бъде безсилна да порпави вредите от бурната й младост ", споделят още те.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР