Сузана Попова излиза на разходка със съпруга си и 3-годишното

...
Сузана Попова излиза на разходка със съпруга си и 3-годишното
Коментари Харесай

Фрапиращ случай: Млада варненка се представи за друга, за да вземе намерен портфейл!

Сузана Попова излиза на разходка със брачна половинка си и 3-годишното им детенце в Детския ъгъл на Морската градина. Докато детето играе на атракционите момичето вижда червени петна по ръчичките му и родителите хукват обезпокоени към незабавния кабинет, с цел да открият повода. В бързината младата майка изпуска портфейла си. Друга жена го намира и предава на касата на Детския ъгъл, а директно по-късно пуска фотография в групата "Варненски мамчета " и афишира, че откритото портмоне на Сузана е оставено на касата в парка.

Едва следобяд обаче Сузана схваща, че портмонето й липсва. Тръгва обезпокоена със брачна половинка си да го търси, а в това време й се обажда жена, разкрила профила й в обществената мрежа, която и споделя къде да открие изгубените си движимости.

Когато стига до касата в Детския ъгъл и се легитимира с персонална карта, среща изумения взор на касиерката, която декларира, че жена, представяща се за Сузана, към този момент е взела портфейла. Изглеждала мощно смутена и обезпокоена, по тази причина касиерката побързала да върне портфейла без да се усъмни, че се касае за машинация.

Аниматор от Детския ъгъл удостоверил за случилото се, а скоро по-късно дошъл и шефът, който декларирал, че познава "дамата “, която взела непознатата благосъстоятелност, защото постоянно идвала в парка със брачна половинка си и създавали проблеми. Той съдействал бързо да бъдат открити контакти с лицето, а в това време се обадили в полицията. Сузана съумяла да се свърже с дамата и помолила да и бъде върнато това, което й принадлежи. Останала с усещане, че това ще се случи и зачакала в Детския ъгъл, само че никой не пристигнал.

Не след дълго последвало второ позвъняване, в което дамата насреща попитала: "Вие престъпница ли ме наричате? “Скоро по-късно имало и трето позвъняване, в което брачният партньор обяснил, че той разкрил портфейла, само че той бил празен.

Младата майка, съпроводена от шефа на Детския ъгъл, отишли във Второ РПУ, с цел да дадат показания. Разследващия служител на реда обаче изненадващо ги посъветвал да не помнят за парите: "Да не тормозим хората, да няма афектирани ". Освен това упорствал Сузана да изтрие всички изявления в обществената мрежа.

От Детския ъгъл потвърдиха за случая с уверението, че са дадени свидетелски показания, с цел да се разкрие истината за осъществената машинация. Оттам разясниха за Varna24.bg още, че постоянно при тях оставят изгубени или забравени движимости, само че посъветваха хората да не споделят за това в обществените мрежи, а да се обръщат към полицията.

От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че по случая има формирана кореспонденция, двете страни са дали показания и се прави инспекция по събраните досега обстоятелства.

Случаят провокира лавина от мнения във Facebook, а Сузана Попова настоя да показа за него с вярата, че той ще има заслужено решение.

Вижте във видеото, какво показа пред уеб страницата varna24.bg пострадалата!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР