Сузан Сомърс, актрисата, която озари малкия екран в Three's Company

...
Сузан Сомърс, актрисата, която озари малкия екран в Three's Company
Коментари Харесай

Сузан Сомърс, актрисата от „Компанията на трима“, почина на 76

Сузан Сомърс, актрисата, която озари дребния екран в " Three's Company " и една от най-емблематичните фитнес треньорки в малкия екран, умря, съгласно изказване, предоставено на CNN от нейния дълготраен журналист Р. Кури Хей. Тя беше на 76.

„ Сюзан Сомърс умря спокойно в дома си в ранните утринни часове на 15 октомври. Тя претърпя нападателна форма на рак на гърдата повече от 23 години “, написа Хей в изказване, споделено от името на фамилията на актрисата.

В изказването се споделя, че Сомърс „ е била заобиколена от любящия си брачен партньор Алън, сина си Брус и най-близкото си семейство “.

„ Семейството й се събра, с цел да отпразнува 77-ия й рожден ден на 16 октомври. Вместо това те ще отпразнуват нейния извънреден живот и желаят да благодарят на милионите й почитатели и почитатели, които доста я обичаха “, се прибавя в изказването.

През юли Somers разкри рецидив на рак на гърдата.

„ Откакто си вземах отпуск от работа, доста от вас желаеха повече детайлности за здравето ми. Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и понякога той изскача още веднъж и не преставам да се боря “, написа тя в Instagram. „ Това не е нова територия за мен. Знам по какъв начин да облека бойната си екипировка и съм войник. ”

За първи път е била диагностицирана с заболяването през 2001 година, разкри тя в изявление с Лари Кинг.

Това е история в развой на развиване и ще бъде обновена.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР