Сутринта премиерът Бойко Борисов прие оставката на земеделския министър Румен

...
Сутринта премиерът Бойко Борисов прие оставката на земеделския министър Румен
Коментари Харесай

Борисов смени Порожанов и отиде да играе мач


Сутринта министър председателят Бойко Борисов одобри оставката на земеделския министър Румен Порожанов, а по-късно прати за внасяне в деловодството на Народното събрание предложение негов заместител да е Десислава Танева. След това се срещна със здравния министър Кирил Ананиев, педиатри и неонатолози и даде обещание близо 3 млн. лв. за нарастване на заплатите на лекарите в детската профилирана педиатрична болница в София и за закупуване на нова техника. После участва на представянето на закупеното ново съоръжение и съвременна техника за високорискови интервенции на Министерство на вътрешните работи.

Но в края на работния ден не пропусна да се включи в отбора на обичания си тим на "Витоша ", който сега играе финалния мач от държавното състезание по футбол за ветерани против състава на "Лудогорец ". На дуела, който се играе на стадиона в Бистрица участва и цялото спортно-техническо управление на първенеца "Лудогорец ", воглаве с изпълнителния шеф Ангел Петричев. На трибуните е и притежателят на разградския клуб Кирил Домусчиев, който пристигна в средата на първото полувреме, придружаван от защитата си.

Борисов е капитан на тима, само че даже отхвърли да извърши дузпа, отсъдена за "Витоша " в 20-ата мин. Той отстъпи удара от 11 метра на някогашния национал Георги Пеев, който осъществя. След това Росен Василев удвои на 2:0 в 40-ата мин., при който резултат приключи първото полувреме.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР