Сутринта на много места по Черноморието видимостта ще бъде намалена.

...
Сутринта на много места по Черноморието видимостта ще бъде намалена.
Коментари Харесай

Намалена видимост на много места утре сутрин по Черноморието

Сутринта на доста места по Черноморието видимостта ще бъде понижена. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 12° - 14°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Температурата на морската вода ще е 9° - 10°.

През нощта и на следващия ден преди обяд на доста места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Около и след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. През нощта ще е съвсем безшумно, минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°. Утре ще духа слаб до сдържан югозападен вятър и с него дневните температури ще се покачат с 3-4°, оптималните ще са най-вече сред 11° и 16°. В София минималната ще е към 2°, а оптималната ще е към 12°.

Сутринта над планините облачността ще е забележителна, а по билата ще е мъгливо. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР