Сутринта на 17 септември (вторник) eMAG стартира четиридневната кампания Революция

...
Сутринта на 17 септември (вторник) eMAG стартира четиридневната кампания Революция
Коментари Харесай

Революция на цените в eMAG

Сутринта на 17 септември (вторник) eMAG започва четиридневната акция Революция на цените, включваща над 30 000 предложения от необятна гама артикули – електроника, черна и бяла техника, артикули за дома, здраве и хубост, занимание, мода, както и доста атрактивни оферти за началото на новата образователна година.

Есенното издание на една от известните измежду клиентите акции на eMAG идва както с разнородни продукти на интернет магазина, по този начин и с предложения от търговците в Маркетплейс на emag.bg.

Телевизор LED Smart Samsung 50 " 4K Ultra HD за 699 лева, пералня SLIM Indesit клас A+++, 1200 об./мин. за 359 лева, смарт телефон Samsung Galaxy M20 за 349,99 лева, преносим компютър Lenovo Ideapad L340-15API с процесор AMD Ryzen 3, 15.6 ", 8GB, 256GB SSD M.2 за 799.99 лева и кафеавтомат DeLonghi Magnifica за 599 лева, предлагани и с доставка от eMAG, са единствено някои от хитовите оферти в границите на акцията.

Включени са и атрактивни предложения за началото на образователната година. Сред тях са детски спортни обувки Champion от еко кожа за 35,99 лева, раница Converse за 35,99 лева, бюро Kring Malmo с рeгулируeмa височинa за 62,99 лева и ергономичен стол Kring Fit за 66,99 лева Освен това, специфична селекция раници се оферират с ваучер за 40% отстъпка. Всички тези оферти са артикули или по отношение на артикули, предлагани от eMAG.

Революция на цените идва и с добре познатите удобства при извършването на покупки от eMAG**: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на „ Български пощи “ в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и отвод от контракта до 30 дни за артикули, предлагани и с доставка от eMAG.

В рамките на акцията всяка количка, в която продуктите, предлагани от eMAG, са за и над 499 лева, дава опция те да се вземат на погашение с 0% рента за 12 месеца при утвърждение от страна на финансовата институция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР