Сутринта имахме Министерски съвет, Коалицията си работи прекрасно. Така премиерът

...
Сутринта имахме Министерски съвет, Коалицията си работи прекрасно. Така премиерът
Коментари Харесай

Борисов с гневен коментар за обвиненията на БСП и Елена Йончева


Сутринта имахме Министерски съвет, Коалицията си работи прелестно. Така министър председателят Бойко Борисов отговори на въпрос на публицист, дали напрежението измежду Патриотите може да се отрази на ръководещата коалиция.

Премиерът откри цех за фарове в Димитровград.

„ Искам да поздравя вложителите, това е едно от високотехнологичните предприятия. Всичко се изнася за Кьолн. Амбицията им е още 400 индивида да назначат. Работниците са напълно от Димитровград”, съобщи Борисов. „ Това е най-важната политика – повишение на приходите, работни места и високотехнологични производства”.

На въпрос по кое време ще "светне синята лампа " на хасковския кмет, Борисов съобщи, че от дълго време е изискал неговата оставка и се надява на локалните избори да се избере човек, който да дава отговор на условията на жителите.

"Това, което е зависело от мен съм го направил ", сподели той.

На обвиняванията на Българска социалистическа партия, че Борисов употребява Специализараната прокуратура з арепресия, премиера съобщи: "Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тези хора. Те за положително утро, за добър ден и за лека нощ би трябвало да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи оправдават с Бойко Борисов. Нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било. Какво има да се отнасят към нас - има си профилирани органи. Нали всички приказват да има институционалност, ето сега институциите приказват. Какво общо имаме ние.

Когато повдигнаха обвиняване на Делян Добрев ние казахме - дано да си свършат работата, да се създадат съответните инспекции. Когато хванаха техния народен представител, че е купувал гласове, ние какво казахме?

Когато Цветанов го упрекнаха при мандат на Българска социалистическа партия, ние какво казахме - дано прокуратурата и службите да си свършат работата, в случай че има отговорни, да си понесат следствията. Кога сме упрекна тогава някого. Нямам нищо общо с тези неща. Това че ме питате още веднъж, е метод да се отнеме вниманието от действителната политика ", съобщи Борисов.

За изследванията на "Афис ", Борисов съобщи, че не ги знае и не ги следи, като попита, кой е началник на организацията. Агенцията благосъстоятелност на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия излиза изследване, че Българска социалистическа партия води.

"Ако организацията на Цветан Цветанов организира изследване, че ГЕРБ води, какво ще ме питате. Моите упования за евроизборите е, че ще бъдат сложни, само че ГЕРБ ще направи доста, с цел да завоюва.

Още преди 20 години са си създали организации за да манипулират публичното мнение. Помня когато се кандидатирах за кмет, по какъв начин пуснаха, че Дончева ме води с 20 %, а какъв беше резултатът ", съобщи Борисов и добави за "червен " Кольо и другите са известни, че с в никакъв случай не познават точния резултат.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР