Сутринта имахме Министерски съвет – прекрасно си работи коалиция. Това

...
Сутринта имахме Министерски съвет – прекрасно си работи коалиция. Това
Коментари Харесай

Борисов за новия политически трус: Коалицията работи прекрасно

Сутринта имахме Министерски съвет – прелестно си работи коалиция . Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Димитровград, където участва на откриването на нов цех за дребни осветителни тела за автомобилната промишленост.

Нов трус раздруса обединението Обединени патриоти . Партията на Валери Симеонов НФСБ публично разгласи, че приключва договарянията с Вътрешна македонска революционна организация на вицепремиера Красимир Каракачанов за общо явяване на изборите за Европейски парламент. „ В последните дни за следващ път станахме обект на медийни офанзиви от нашия съдружен сътрудник Вътрешна македонска революционна организация, завоалирани като подправена угриженост за бъдещето на обединението “, обявиха в позиция на партията. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов отговори на сътрудниците си от НФСБ, като ги посъветва да се концентрират върху хрумвания, а не върху кавги. Междувременно Волен Сидеров не изключи вид за общо явяване на Обединени патриоти на евровота. „ Не е изключен този късмет “, означи той в коридорите на Народното събрание. Макар че, съгласно него, съдейки по днешната декларация на НФСБ, от ден на ден били белезите на анулиране на брака. Дано да е по взаимно единодушие, пожела ръководителят на ПГ " Обединени патриоти ".
   
 
Публикувахте от в Сряда, 23 януари 2019 година

Всяка политическа партия си има нейните водачи, те си имат своя политика и си я развиват. Важното е това да не пречи на общата работа на държавното управление, а то не пречи “, разяснява още Борисов , като добави, че напрежението в дребната коалиция не се отразява и на капиталовия климат в страната.
 
„ Това е най-важната политика - повишение на приходите, работните места и високотехнологични производства “, уточни още министър председателят.-->
 
„ Искам да поздравя вложителите, тъй като това е едно доста високотехнологично дружество, всичко е роботизирано. Предвижда се още 400 служащи да назначат и да доразвият целия цех. Те си приготвят и образоват си служащите, които са от Хасково и Димитровград. На такива фабрики се веселя, тъй като те основават Брутният вътрешен продукт, основават работни места “, сподели още Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР