Сутрин, пред огледалото. Сресвате се и, нека познаем, винаги, абсолютно

...
Сутрин, пред огледалото. Сресвате се и, нека познаем, винаги, абсолютно
Коментари Харесай

Косата иска внимание, осигурете ѝ го

Сутрин, пред огледалото. Сресвате се и, дано познаем, постоянно, безусловно постоянно, поглеждате какъв брой коса се е събрала на четката.

По някое време следобяд. През деня прoкарвате пръсти през косата си и съвсем неумишлено обирате падналите поради това придвижване косъмчета.

Вечер още веднъж, без значение дали миете косата си при всяко къпане или имате класическия табиет да разресвате косата преди сън, още веднъж подлагате на инспекция падащата коса.

Да, всички ние сме привикнали да следим положението на косата си и да го дефинираме като положително или неприятно, според от количеството коса, останало в ръката ни или по четката.

При промяната на сезоните косопадът се ускорява. Това е физиологична специфичност, която се среща при голяма част от хората. И въпреки да е обикновено събитие, не е нужно да се примирявате в продължение на месеци със слаба, тънка и оредяваща коса, още повече, че с годините възобновяване на косата става все по-трудно.

Затова и през този сезон желаеме да ви напомним зa силата на деяние на комбинацията от, кофеин и кератин за здрава и красива коса.

 klorane.com

Всяка от тези съставки има своя значима роля в поддържането на здравия тип на косата и скалпа, а когато работят в синхрон, резултатите са на разположение (или на глава ;) още след първия месец.

Не забравяйте и масажa - той подтиква микроциркулацията на скалпа, коeто спомага за подхранването на косъма от вътрешната страна.

Кофеинът в композиция с хинин подтиква растежа, укрепва и укрепва косата.

Кератинът е главен съставен елемент на косата и построява до 97% от косъма.

Произвеждан от кератиноцитите в космената луковица, този протеин съдържа композиция от 18 аминокиселини. Благодарение на неговата свързваща роля в космената луковица, пази косата от външните нападателни фактори, покачва еластичността и устойчивостта на косата.

 klorane.com

Ще откриете всички тези съставки в продукта на с деен комплекс хинин-кофеин и растителен кератин, съдържащ аминокиселини, сходни на тези в естествения кератин. Концентратът спомага за намаляването на косопада в резултат на хормонални промени, стрес или промяна на сезони. Активните съставки укрепват косъма, подтикват растежа и понижават косопада. Концентратът срещу косопад е богат и на витамини от групата Б, които имат ролята на хранителни субстанции и доста укрепват косъма. За да гарантирате оптималната резултатност на продукта, съчетайте използването му със подтикващ масаж. Масажът ще ускори микроциркулацията и кръвообръщението в региона на космената луковица, като по този метод ще спомогне за оптималната резултатност на дейните съставки.

За още по-добър резултат, комбинирайте с другите артикули от серията Хинин на Klorane – и.

Не се тормозете за природата, откъдето са добити съставките в серията. Ботаниците на култивират растенията за своите артикули в лични полета, съблюдават виталния им цикъл, употребяват „ зелена химия “ за извличането на дейните съставки и се грижат за околната среда посредством интензивностите на Ботаническа фондация KLORANE.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР