Сутрешното интервю беше потресаващо. Той демонстрира агресия към Виктор Николаев,

...
Сутрешното интервю беше потресаващо. Той демонстрира агресия към Виктор Николаев,
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за Петър Илиев: Един вътрешен министър трябва да може да си сдържа нервите

Сутрешното изявление беше потресаващо. Той показва експанзия към Виктор Николаев, който не заслужава такова отношение. Ако се е засегнал от изявленията срещу него, в реда на нещата е да отговори на тях, а не на Виктор Николаев. Това съобщи Емануил Йорданов в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ.

По думите му „ Шоуто на Слави “ не е оставило нито една обществена персона неомаскарена.

Според него е значимо министърът на вътрешните работи да бъде правист, с цел да реагира съответно на зараждащите въпроси във ведомството. Относно непознатите езици сподели: „ Важно е човек да може да каже нещо на български “.

„ Чудно ми е по какъв начин претендентите на Има Такъв Народ се появяват в медии в такава степен неподготвени. Кандидатът за министър на правораздаването припомня Данаил Кирилов “, сподели Йорданов.

Възможността за въздържане на нервите е доста значима съгласно Йорданов, тъй като министърът на вътрешните работи всекидневно е изправен пред напрегнати обстановки.

Относно обстоятелството, че Петър Илиев е почетен консул на Барбадос Емануил Йорданов се пошегува: „ За празника на Министерство на вътрешните работи може да предложения Риана да пее “

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР