Сутрешният блок на БНТ1 "Денят започва" стартира с нови водещи

...
Сутрешният блок на БНТ1 "Денят започва" стартира с нови водещи
Коментари Харесай

Ели Гигова става водеща на сутрешния блок на БНТ от септември


Сутрешният блок на БНТ1 "Денят стартира " започва с нови водещи на 10 септември, а една от тях ще бъде Ели Гигова, написа ПИК. Наследницата на някогашния притежател на столичния "Локомотив " и оръжеен необут Николай Гигов към този момент имат опит на "Сан Стефано " 29, само че за пръв път там ще й бъде поверена толкоз виновна задача.

Съгласно новата програмна скица на държавната телевизия, два екипа ще водят утринния блок наесен.

Допреди "Денят стартира " да излезе в летен отпуск, зад банките на водещите бяха Иво Никодимов и Юлия Наева.

Говори се, че с изключение на Гигова, друго от новите лица ще бъде Даниел Михайлов, който има опит като водещ в радио и телевизия. Той бе в екипа на утринния блок преди три години като сътрудник на Ася Методиева.

Очаква се екранните двойки да бъдат публично оповестени при започване на септември. Според наши източници от "Сан Стефано " в студиата към този момент се строи новия фон на утринния блок.

Ели Гигова е приела без грам подозрение предлагането да стартира още веднъж работа в държавната телевизия, защото към този момент година стои без съществени задължения. Миналото лято тя се завърна в България, откакто се дипломира в Колежа по интернационалните и публични въпроси към Университета "Колумбия " в Ню Йорк. От него дипломи имат някогашни и сегашни държавни ръководители, бизнес водачи, публицисти и дипломати, а измежду най-известнити ученици са Мадлин Олбрайт, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати и Джордж Тенет, някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ.

След като приключи второто си висше, налегната от носталгия по родината, амбициозната дъщеря на Гигов избра да се върне назад в София и ето, че в този момент й се отваря опция за реализация в телевизията-майка още веднъж.

За последно Ели Гигова бе в Българска национална телевизия преди 8 години, когато дружно с Камен Алипиев-Кедъра водеха предаванията, отдадени на Мондиала в ЮАР

За разлика от преди осем години, когато опитът на Гигова като водеща на утринен блок в комбина с Витомир Саръиванов по Нова телевизия бе избран от критиците като неуспех, този път Ели се чувствала по-уверена в себе си и най-много по-добре политически готова и наясно със събитията, които се случват в страната.

Наследницата на Николай Гигов била изцяло наясно, че националният ефир ще бъде за сметка на персоналния й живот. Като водеща на утринен блок занапрпед ще й се постанова да си ляга по-рано и да става по мрачно, само че това не било проблем за нея, защото сега Ели била свободен електрон. След дългата й връзка с Петко Димитров и след края на аферата й с предприемача, продуцент и филантроп Димитър Тодоранов, никой мъж не може да задържи вниманието на хубавицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР