Сутрешна йога с Ливърпул. Как ви звучи? Ако ви е

...
Сутрешна йога с Ливърпул. Как ви звучи? Ако ви е
Коментари Харесай

Време е за йога с Клоп и компания

Сутрешна йога с " Ливърпул ". Как ви звучи? Ако ви е също толкоз скучно, колкото на играчите на водача във Висшата лига, просто си отворете видеото, на което футболистите и треньорът Юрген Клоп пробват да открият онлайн връзка, и незабавно ще се разведрите.

" Червените " са под карантина, а базата в " Мелууд " е затворена най-малко до 14 април. Ежедневните тренировки са цяло предизвикателство, само че в клуба са намерили различни способи за поддържане на добра физическа форма до края на изключителното състояние.

Всички играчи са снабдени с нужната екипировка и съоръжение, с цел да упражняват в домашни условия, а като част от разнообразните занимания футболните звезди би трябвало да практикуват и йога под зорния взор на Клоп.

Checking in before the squad yoga session

At the moment, life is different in many ways. Keep in touch and stay active together with friends and family pic.twitter.com/RpBQrFbRSf
— Liverpool FC (@LFC) March 31, 2020

Германският мениджът се включи в най-ранното занятие за деня, в което присъединяване взеха капитанът Джордан Хендерсън, Върджил ван Дайк, Трент Алекзандър-Арнолд, Такуми Минамино, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Джеймс Милнър и Жоел Матип.

От видео, оповестено в туитър акаунта на " Ливърпул " излиза наяве, че Джини Вайналдум не може да се свърже с групата, а в това време Ван Дайк се пробва да открие Андрю Робъртсън.

Изглежда, че сесията не е била наложителна, а при включването си в онлайн заниманието Арнолд разсмива сътрудниците си, отбелязвайки, че " е малко рано ". Разбира се, Клоп не му остава задължен с думите: " Но, той е в точния момент! ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР