Сутеньорската банда около Лиляна Биланова и Аксел, доставяла 14-годишни проститутки

...
Сутеньорската банда около Лиляна Биланова и Аксел, доставяла 14-годишни проститутки
Коментари Харесай

Новина! Сводницата на Петър Кънев доставяла ESCORT момичета на ресторантьор и хотелиер

Сутеньорската тайфа към Лиляна Биланова и Аксел, доставяла 14-годишни проститутки на Българска социалистическа партия депутата Петър Кънев, е обслужвала и други загорели ВИП клиенти, разкри единствено пред Alarma.bg източник от Съдебната палата в София.

Както към този момент писахме, лидерът на алената листа в Бургас Петър Кънев в продължение на 2 години в интервала 2013-2014 година си е поръчвал девойки за обич по телефона, до момента в който депутатства в Народното събрание.

Кънев е засечен в над 100 СРС-та да употребява услугите на маман Лиляна Биланова, като измежду извиканите жрици на любовта има и 14-годишно момиче, въпреки че гнусната подигравка попада под ударите на Наказателния кодекс.

Реклама

Цялата низост е разкрита от ГДБОП в границите на интервенция „ Цвете “. Новата информация е, че по време на подслушването в клопката на проверяващите са попаднали още ВИП извратеняци – притежателят на веригата заведения за хранене „ При Яфата “, изтъкнат хотелиер и още неколцина баровци, измежду които и социалистът и любим на Корнелия Петър Кънев.

Източникът удостовери, че през цялата 2013-а и до ареста на групата през 2014 година аленият милионер Петър Кънев си е поръчвал умерено девойки непосредствено през телефона или със СМС.

Петимният за милувки чичко-социалист не е употребил сложните за следене приложения като „ Телеграм “, да вземем за пример, тъй като не знаел по какъв начин.

Очаквайте продължение – кои са девойките, предлагащи милувки на Петър Кънев и компания!
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР