Сутеньор с наркотици задържа полицията в Приморско в началото на

...
Сутеньор с наркотици задържа полицията в Приморско в началото на
Коментари Харесай

Развръзката След Мащабната Акция На Морето: Петима Дрогирани И Петима Пияни Зад Волана!

Сутеньор с опиати задържа полицията в Приморско при започване на огромна интервенция за алкохол и дрога по Южното Черноморие. Повод за акцията стана случаят в Китен, при който пийнал и дрогиран водач блъсна шест деца.

Още при започване на вечерта полицията попадна на пийнал водач и на сутеньор със подозрение за приложимост на дрога.

Проверката с дрегер на първия регистрира 1,36 промила алкохол. " Нямам пояснение, просто не съм пил. Аз на процедура не пия алкохол от 5 години, сега просто се манипулираха нещата ", съобщи той.

Пробата на другия мъж се оказа позитивна за амфeтамин и метамфeтамин.

В колата арестувания от Велико Търново служителите на реда откриха още синтетична дрога. В автомобила имаше момиче на 18 години.

На Северния плаж в Приморско е засечен различен лидер с опиати. Спрян бе и водач на микробус с 0.7 промила алкохол, който се оправда, че пил една бира. От компанията - шеф пратиха негов сътрудник да го смени, тъй като и той се озова в Районното ръководство. Спецакцията нощес бе по цялото Южно Черноморие. Проверките не са инцидентни, те ще продължат до края на лятото, настояват от полицията.

Полицията ревизира за всевъзможни нарушавания - неизправни коли, липса на документи и застраховка Гражданска отговорност, погрешно прекъсване и паркиране, непоставени защитни колани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР