Сушените домати са безкрайно вкусни. Те успяват да придадат индивидуалност

...
Сушените домати са безкрайно вкусни. Те успяват да придадат индивидуалност
Коментари Харесай

Бърза и лесна рецепта за най-вкусните сушени домати

Сушените домати са безпределно вкусни. Те съумяват да придадат характерност и почерк на всяко едно ядене. Ароматни, със блудкав привкус, те ще завладеят всеки, който ги опита.
Ако към този момент сте имали удоволствието да похапвате сушени домати, то сигурно нямате самообладание да ви споделим една извънредно лесна рецепта.
Как да си създадем сушени домати вкъщи?
Знаете, че домашната храна е доста по-вкусна от тази, която можем да си набавим от магазина. Не крием, че приготвянето на сушени домати изисква време, само че сме уверени в това, че крайния резултат оправдава всяко изпитание.
Не е чак толкоз мъчно, колкото наподобява на пръв взор. Пробвайте и сами ще се убедите, че ви споделяме истината.
Хубавото е, че като си ги приготвите един път, то може да си ги похапвате дълго време по-късно. Сушените домати са чудесна добавка към всяко ядене, пица, паста, салата и каквото друго се сетите.
Какво количество ни е нужно?
Количеството го преценете вие, съгласно това какъв брой постоянно ги включвате в готвенето. Препоръчително е самият вид на доматите да е по-дребен. Най-добре би било да заложите на черита.
 Каква е разликата сред домати и чери домати Каква е разликата сред домати и чери домати
Малцина знаят, че доматите в действителност са плодове, а не зеленчуци! Освен това, те имат в действителност десетки разнообразни сортове - култивиран, Рома...

В случай, че сте избрали чери доматчета, разрежете ги по дължина. Семената почистете с лъжичка. Докато подготвяте доматите, включете фурната да се загрява. 100 градуса е съвършената температура.
Вземете малко и остро ножче, с което да извършите лек прорез върху повърхността на домата.
Пригответе си тавичка, която авансово да покриете с алуминиево фолио. Върху нея поставете решетка за печене и едвам по-късно започнете да подреждате дребните резени домати.
Имайте поради, че до момента в който са във фурната зеленчуците би трябвало да бъдат на разстояние един от различен, тъй че да могат да се изсушат отмерено.
 Вкусно и хрупкаво: Рецепта за чорба със сушени домати и билкови крутони Вкусно и хрупкаво: Рецепта за чорба със сушени домати и билкови крутони
Лека и потребна чорба, която ще ви даде нужните сили от които имате потребност за денем. Освен това е много потребна за стомаха и за с...

Бихте могли да ги овкусите авансово, в случай че желаете. Ако не, щипка сол е изцяло задоволителна. Много е значимо по време на сушене доматите да запазят еластичността си. Не позволявайте да образуват твърда коричка. Наблюдавайте ги постоянно, тъй че да не изпуснете момента, в който да ги извадите от фурната.
Самото сушене лишава сред 6 и 12 часа, според от сорта домати и какъв брой бързо нагрява самата фурна.
След като към този момент са подготвени, ги оставете да се охладят и по-късно съхранявайте в плик, който е добре затворен.
Насладете им се!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР