Сурогатната майка, която бе избрана от звездната двойка Ким Кардашиян

...
Сурогатната майка, която бе избрана от звездната двойка Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Третото бебе на Ким и Кание е на път

Сурогатната майка, която бе определена от звездната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест, към този момент износва тяхното трето отроче.

Щатската преса даже популяризира новината, че дамата е в третия месец от бременността си.

Припомняме ви, че през юни реалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест подписаха договорка с към 20-годишна сурогатна майка за 113 000 $, с цел да износи третото им дете.

Сайтът TMZ даже писа, че в случай че тя роди здрави близнаци ще проработи спомагателни 5 бона. Срещу съблазнителния чек обаче сурогатната майка ще би трябвало да се съобрази с не едно или две ограничавания.

 Ким Кардашиян чака трето
Ким Кардашиян чака трето

Риалити звездата този път ще разчита на сурогатна майка

Според клаузите в контракта сред нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква полова активност преди раждането, както и три седмици след ембрионалното имплантиране.

Освен това, след оплождането ще й бъде е неразрешено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата, да яде сурова риба и ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден, написа Бгнес.

За желанието си да подари брачна половинка си с трето дете посредством сурогатна майка, Кардашиян приказва от дълго време в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians.

Причината е, че малко преди раждането на второто си дете Сейнт, звездата беше предизвестена от докторите, че възможна последваща бременност може да е съдбовна както за плода й, по този начин и за самата нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР