Supreme е американска компания, която в рамките на само няколко

...
Supreme е американска компания, която в рамките на само няколко
Коментари Харесай

Базовият 3G телефон на Supreme e поредната лудост на модата

Supreme е американска компания, която в границите на единствено няколко години съумя да завладее почтените сърца на милиони младежи по света, с което образува и сериозна дупка в банковите извлечения родителите.

Компанията заложи на нападателна маркетингова тактика, в сърцето на която са някои от най-влиятелните инфлуенсъри, способни да убедят аудиториите си да заплащат безумни цени за още по-безумни артикули с логото на компанията.

Един от тях бе тухлата с надпис " Supreme ", която компанията разпродаде за минути след стартирането й преди две години против 30 $ за численост.
 Снимка 439277

Тази седмица компанията заяви, че идващият й ултра-модерен артикул ще е базов телефон с копчета, който се чака да влезе в продажба на 22 август.

Донякъде концепцията ни харесва, тъй като най-вероятно ще подтикне много подрастващи да зарежат смарт телефоните си и да си спомнят по-семплите времена в името на това да наподобяват съвременни.

Сигурни сме обаче, че телефонът надали ще коства толкоз, колкото би трябвало да коства сходен базов модел, в случай че съдим по цените на Supreme продуктите досега.

Телефонът е произвеждане на Blu и разполага с дребен 2.4-инчов екран, задна камера и 3G антена - безусловно нищо изключително.

Със сигурност ролята му не е да служи като телефон, а като знак на статус за младежите, които не се двоумят да харчат по 200 лв. за блуза с червено-бялото лого на Supreme.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР