Суперзвездата в мъжкия тенис Роджър Федерер заяви, че няма да

...
Суперзвездата в мъжкия тенис Роджър Федерер заяви, че няма да
Коментари Харесай

Федерер хвали Гришо преди Уимбълдън

Суперзвездата в мъжкия тенис Роджър Федерер съобщи, че няма да е изненадващо за никого, в случай че Григор Димитров стигне надалеч на започващия на 3 юли шампионат " Уимбълдън ".

" Мисля, че Александър Зверев и Ник Кирьос загатнаха значително към този момент какъв брой са положителни и какъв брой добре може да се показват на шампионатите.

А пък към този момент Григор Димитров, Милош Раонич и Кей Нишикори се намират в доста добър стадий от кариерите си и никой няма да бъде сюрпризиран, в случай че стигнат надалеч.

Освен тези петима играчи не знам кой различен отвън " Голямата четворка " мога да дефинира за любимец на " Уимбълдън ", въпреки всичко, в случай че някой различен с изключение на изброените завоюва купата, ще е огромна изненада и е малко евентуално да се случи ", показа Федерер.

Швейцарецът стартира акцията си на “свещената трева ” в Лондон против Александър Долгополов, а вероятно на осминафиналите може да се изправи против Григор Димитров, чийто първи конкурент на " Уимбълдън " е Диего Шварцман.

До момента най-хубавото достижение на Гришо в Откритото състезание на Англия датира от 2014-а година. Тогава той загуби в четири сета от Новак Джокович в полуфиналите. Преди това той надигра локалния любим Анди Мъри.

През предишния сезон американецът Стив Джонсън го спря в трети кръг и това значи, че би трябвало да пази 90 точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР