Суперзвездата Стеф Къри очаква да се завърне в игра “в

...
Суперзвездата Стеф Къри очаква да се завърне в игра “в
Коментари Харесай

Стеф Къри обяви кога очаква да се завърне в игра

Суперзвездата Стеф Къри чака да се завърне в игра “в някакъв миг в ранната пролет”. Плеймейкърът на Голдън Стейт Уориърс счупи лявата си ръка по време на мач с Финикс Сънс на 30 октомври. На 1 ноември 31-годишният виртуоз в стрелбата от тройката бе опериран.

“Определено чакам да съм подготвен да играя. Не зная по кое време. В някакъв миг в ранната пролет. Всичко зависи от рехабилитационния развой. Досега не бях чупил нищо и не съм си имал работа с сходна травма на ръката… само че съм вдъхновен от опцията сезонът да не е изгубен за нас”, показа пойнт гардът.

Къри добави, че употребява времето до завръщането си на паркета за работа върху тялото си. “Използвам този миг за нещо като междусезонен интервал (точните думи на Къри са mini-offseason - б.р.), по време на който имаш три месеца да работиш върху тялото си. Разбира се, употребявам времето и за отмора, само че също и за полагане на основите на това какъв състезател желая да бъда при завръщането ми след травмата. Да се надяваме, че незабавно ще вляза в игрови ритъм”, изясни Къри, който е 6-кратен участник в Мача на звездите, троент първенец на НБА и два пъти е избиран за MVP (най-ценен играч).

Наставникът на Голдън Стейт Уориърс Стийв Кър сега не може да разчита и на дългогодишния сътрудник на Къри в гардовата линия на “Воините” - Клей Томпсън, който също се възвръща от тежка травма и може да пропусне целия сезон. Към днешна дата Уориърс са тимът с най-лоши индикатори в цялата лига - 2 победи и 9 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР