Суперзвездата Риана определи президента Доналд Тръмп като може би психично

...
Суперзвездата Риана определи президента Доналд Тръмп като може би психично
Коментари Харесай

Риана: Тръмп е психично най-болното човешко същество в Америка

Суперзвездата Риана дефинира президента Доналд Тръмп като може би " психологично най-болното човешко създание в Америка " поради позицията му за правата за владение на оръжие. Това звездата съобщи в искрено изявление за списание Vogue. Тя приказва също за имиграцията и расизма.
Попитана за последвалите една след друга стрелби по-рано тази година в американските градове Ел Пасо и Дейтън, Риана, която неотдавна укрепи мястото си в горните ешелони на стилната промишленост със лична първокласна линия, назова насилието с оръжие, поразило американското общество, " опустошително ".
След стрелбите през август Риана порица квалификацията на Тръмп за насилието като резултат от " проблем с психологичните болести ".
" Хората биват убивани от оръжия, които закупуват законно. Това просто не е обикновено. Това не трябва в никакъв случай, в никакъв случай да е обикновено ", сподели Риана пред стилното списание, което я показва на корицата си за шести път.
" И фактът, че е квалифицирано като нещо друго поради цвета на кожата им? Това е пестник в лицето. Това е изцяло расистко. "
" " Поставете арабин със същото оръжие в същия този Уолмарт и няма метод Тръмп да седне там и да го дефинира обществено като като проблем с психологичното здраве ", продължи певицата.
" Психично най-болното човешко създание в Америка сега наподобява е президентът. "
По-рано тази година Риана извади своя азбучник от съглашението „ лиценз за политически субекти “, което разреши на президента да пуска нейни песни по време на неговите манифестации.
За имиграцията, певицата сподели, че несъгласията към казуса през последните години я докарват до „ болки в стомаха “.
Най-богатата музикантка в света е съсредоточила вниманието си върху модата през последните години, създавайки история, като стана първата чернокожа, оглавила фешън къща за френската фешън централа LVMH, която има редица марки, в това число Fendi и Givenchy.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР