Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан определено не обича работата си,

...
Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан определено не обича работата си,
Коментари Харесай

Самаряни помагали на Ракетата да се справи с напрежението

Суперзвездата на снукъра Рони О`Съливан несъмнено не обича работата си, написа английският " The Sun ". Ракетата спечели пет международни трофеи и натрупа в сметката си повече от 10 милиона паунда. Въпреки това на Рони му се желае в никакъв случай да не се беше занимавал със снукър.
 Сензация в Крусибъл! Аматьор изхвърли Ракетата от международното по снукър (видео)
Още през 2001 година бриранецът призна, че напрежението от спорта, го е принудило да взима антидепресанти. О`Съливан разкри, че даже е извикал и самаряни, които да му оказват помощ.

" Това е в действителност сложен спорт. Ако можех да се върна обратно във времето, несъмнено не бих избрал снукър. Много хора са казвали през годините, че непрекъснато върви нагоре-надолу, неустойчив е.

Винаги постоянно съм го наричал " снукър меланхолия ". Играта, надпреварата и удоволствието от нея не бяха задоволителни, трябваше наложително да печеля ", споделя О`Съливан пред Военновъздушни сили.

Припомняме, че в края на април тази година Ракетата сензацио бе изхвърлен от международното състезание по снукър в шефийлдския спектакъл " Крусибъл ", откакто загуби от дилетанта Джеймс Кейхил с 8:10 фрейма.

Аутсайдерът сътвори немислимото по време на втората сесия, която стартира при задатък от 5:4 за Кейхил. Той въобще не се смути от откриващия фрейм на своя противник и отговори с три поредни партии, с цел да поведе сензационно с 8:5.

Двамата играчи стигнаха до халф-сенчъри брейк, който за О`Съливан беше осми. Той обаче сбърка розова топка, когато беше на път да разчисти масата и по този метод даде късмет на Кейхил още веднъж да поведе в резултата – 9:8.

Ракетата поведе с 42 точки в идната част, само че направи хлапашки фаул. При най-важното почистване в живота си Кейхил резервира здрави нерви, разчисти до розова в това число и взриви вероятно най-голямата бомба в новата история на снукъра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР