Суперзвездата на Швеция в плуването Сара Сострьом счупи десния си

...
Суперзвездата на Швеция в плуването Сара Сострьом счупи десния си
Коментари Харесай

Суперзвездата на Швеция Сара Сострьом счупи лакът 6 месеца преди Олимпиадата

Суперзвездата на Швеция в плуването Сара Сострьом счупи десния си лакът при падение на леда и се наложи да претърпи интервенция единствено шест месеца преди Олимпийските игри в Токио.

" За страдание имам неприятни вести тази снежна неделя заран от Стокхолм. Вчера се подхлъзнах неприятно на леда и счупих лакътя си, когато паднах на земята. Очевидно е доста прогнил миг и се усещам унищожена, само че в въщото време съм решена и стимулирана да се върна по-силна от всеки път. Виждала съм спортисти, които се връщат по-силни след травми и те са моето огромно ентусиазъм в този момент ", написа Сострьом в Instagram.

View this post on Instagram

Операцията беше осъществена през вчерашния ден, като за момента тя не желае да показва по кое време е допустимо да се завърне още веднъж към плуването. Докторът на Шведския олимпийски комитет сподели, че тя е била в добра форма, тъй че се надява Сострьом да успее да се върне преди Олимпийските игри в Токио.
27-годишната шведка е настоящата олимпийска шампионка и международна рекордьорка на 100 метра бътерфлай. Тя държи също и най-бързите времена в историята на 50 и 100 метра свободен жанр. Два пъти печели по пет самостоятелни медала на международни шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР