Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изрази задоволство от успешния

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изрази задоволство от успешния
Коментари Харесай

Роналдо: Шампионската лига е турнирът на Реал Мадрид


Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изрази удовлетворение от сполучливия старт на „ белите “ в тазгодишното издание на Шампионската лига. Актуалният притежател на трофея стартира новата акция с безапелационна победа като хазаин с 3:0 над кипърския Апоел Никозия в мач от Група H. Две от попаденията бяха дело точно на португалеца, който се разписа в 12-ата и в 51-ата минута от дузпа, с което към този момент има 107 гола в конкуренцията.

„ Все още има да изминем много път, тъй че дано гледаме мач за мач. Първо би трябвало да преминем груповата фаза, а по-късно ще гледаме по-напред, съобщи Роналдо пред формалния уебсайт на УЕФА.

Разбира се, че желаеме да спечелим конкуренцията. Шампионската лига е шампионатът на Реал Мадрид и нашата цел е да го спечелим “, продължи носителят на Златната топка, който пропусна старта на шампионата в Примера поради наказване. „ Щастлив съм, че още веднъж съм на терена. Това е доста друг шампионат и за мен бе доста значимо още веднъж да играя и да отбелязвам попадения. Успях да оказа помощ на своя отбор и съм удовлетворен от този факт.

Това бе мач, който трябваше да спечелим – играехме вкъщи и искахме да стартираме с победа в Шампионската лига. Изправихме се против по-дефанзивен тим, само че считам, че се представихме добре. Можехме да отбележим повече попадения, само че в последна сметка и този резултат е добър и сме удовлетворени от положителния старт “, добави още Роналдо. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР