Суперзвездата на Пари Сен Жермен и Аржентина Лионел Меси направи

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен и Аржентина Лионел Меси направи
Коментари Харесай

Меси: Приключи година, която никога няма да забравя


Суперзвездата на Пари Сен Жермен и Аржентина Лионел Меси направи равносметка на страхотната в персонален проект 2022 година, в която завоюва международната купа.

Също по този начин той благодари за поддръжката, която получава от целия свят, и пожела на всички свои почитатели сполучлива 2023 година. Ето какво написа той в обществените мрежи към свои фотоси със фамилията си:

„ Приключва година, която в никакъв случай няма да не помни. Мечтата, която постоянно съм преследвал, най-сетне се сбъдна. Но това нямаше да коства нищо, в случай че не можех да го споделя с едно прелестно семейство, най-хубавото, което мога да имам, и другари, които постоянно ме поддържат и не ми разрешиха да остана на земята след всяко мое рухване.

Също по този начин желая да запазя доста специфичен спомен за всички хора, които ме наблюдават и ме поддържат, необикновено е да мога да споделя този път с всички вас. Би било невероятно да стигна там, където съм, без тази огромна поддръжка, която получих както от целия народ на моята страна, по този начин и от хората в Париж, Барселона и толкоз доста градове и страни, откъдето не преставам да получавам любов.

Дано тази година да е била прелестна за всички вас и ви искам всичките здраве и мощ, с цел да продължите да бъдете щастливи и през 2023 година.

Огромна прегръдка за всички! “

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР