Суперзвездата на Пари Сен Жерчен Килиан Мбапе може да е

...
Суперзвездата на Пари Сен Жерчен Килиан Мбапе може да е
Коментари Харесай

Гръм от Испания: Мбапе реже Реал заради Ливърпул

Суперзвездата на Пари Сен Жерчен Килиан Мбапе може да е на път да раздруса европейския футбол, защото е подготвен да премине в Ливърпул, а не в Реал Мадрид, както всички чакат. Нападателят на парижани от дълго време е свързван с трансфер на „ Сантиаго Бернабеу “, като предишното лято френският вицешампион отхвърли две предложения за него от страна на испанския гранд.

Въпреки това, след успеха на ПСЖ с 1:0 над Реал в първия мач от 1/8-финалите в Шампионската лига сред двата тима, в който точно Мбапе осъществя единственото попадение, нападателят стартира да изпитва известни подозрения по отношение на плана в Мадрид.

Испанското издание „ Sport “ оповестява, че Мбапе в този момент съществено обмисля опцията да заиграе във Висшата лига с екипа на Ливърпул вместо за водача в Ла Лига. Това би бил ход, който сигурно ще вбеси президента на мадридчани Флорентино Перес, който от дълго време желае да вземе Мбапе в „ кралския клуб “.

Информацията добавя, че Мбапе не желае да прави крачка обратно в кариерата си и има вяра, че тимът на Юрген Клоп има доста атрактивен план във връзка с крайната му цел да завоюва Шампионската лига.

Нападателното трио на Ливърпул - Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино има по още една година до края на договорите си след идното лято, тъй че, в случай че не бъдат възобновени контрактите на всички, това би отворило място за Мбапе на „ Анфийлд “.

Световният първенец има контракт с ПСЖ единствено до лятото и може да премине в новия си клуб като свободен сътрудник. Мбапе има 22 гола и 9 асистенци в единствено 32 мача през този сезон.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР