Суперзвездата на ММА Конър Макгрегър се завърна по мечтан начин

...
Суперзвездата на ММА Конър Макгрегър се завърна по мечтан начин
Коментари Харесай

Конър Макгрегър помете Каубоя за 40 секунди!


Суперзвездата на ММА Конър Макгрегър се завърна по желан метод в осмоъгълника след 15-месечно неявяване и реализира първата си победа в професионален конфликт от към три години. Само за 40 секунди Макгрегър завърши рекордьора по победи и бонуси в UFC Доналд Серони в основното събитие на галавечерта UFC 246.

Conor gets it done in under a minute!!#UFC246 pic.twitter.com/ttKGUUy5FG
— Bovada (@BovadaOfficial) January 19, 2020
Конър предстоящо стартира избухливо с опит за ляво коляно в главата на противника, който съумя да се защищити. Впоследствие обаче левите крошета заваляха от страна на ирландеца и Серони мигновено се оказа в неволя, а ляв хайкик го повали на земята. Каубоя се предпазваше в началото от граунд-енд-паунда, само че защото не правеше нищо друго, реферът Хърб Дийн се видя заставен да постави завършек на борбата след единствено 40 секунди.

CONOR MCGREGOR IS BACK pic.twitter.com/crCjOtmrDG
— Hoop Central (@TheHoopCentral) January 19, 2020
Макгрегър направи усещане и с нетрадиционни офанзиви с ляво рамо след клинча в самото начало на борбата, като още тогава съумя да разкървави лицето на Каубоя. Впоследствие левият хайкик довърши започнатото и Серони записа най-бързата загуба в кариерата си.

Конър евентуално ще продължи да се бие в полусредна категория и ще се изправи против различен занаятчия на нокаутите - Хорхе Масвидал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР